Kasseterminaler til butikker, cafeer, markeder m.fl.

Vi leverer kasseterminaler til stort set alle brancher, fra små enkle løsninger og op til de store komplekse løsninger med flere terminaler og medarbejdere. Alle kasseterminaler kan tilkobles økonomisystemer, lagerstyring, mobile betalingsterminaler, scannere, etc.

Kasseterminalerne er meget rengøringsvenlige og i et tidsløst design. Uanset hvilken kasseterminal du vælger, står vi for programmering og opsætningen, og vi kører ikke før det virker. Du får ligeledes en grundig indlæring, så du føler dig godt tilpas og fortroligt med systemet. Kasseterminalen kan programmeres, så det passer fuldstændig til dine ønsker og krav. Alle vores kasseterminaler fungere sammen med betalingsterminaler, scannere og butiksvægte.

Skal du kun bruge en kasseterminal i en kortere eller længere periode, så husk vi også har udlejning af kasseterminaler.

Alle vores terminaler kan kobles op til økonomiprogrammer, som f.eks. e-conomic, Navision etc.

En kasseterminal er ikke altid kun til at slå beløb ind på, en terminal kan også være lagerstyring, varebestilling, et "personlig" kasseapparat som der kan bruges af flere, et mobilt kasseapparat, samt flere andre funktioner.

Her ser du et udvalg af de kasseterminaler som vi har på lager, og som alle opfylder de strengeste krav for kasseterminaler og kasseapparater. Alle vores kasseterminaler er godkendte af SKAT.

Alle kasseterminaler virker med scanner.

Alle data kan lægges tilgængelig i Skyen til Back Up eller downloading til dit økonomisystem.

Køb eller leasing - KA Engros kan det hele.