Kasseapparater til butikker, markeder m.fl.

Alle kasseapparater er godkendt af SKAT

Vi leverer kasseapparater til stort set alle brancher, lige fra de små enkle løsninger, til de store komplekse løsninger, hvor kasseapparatet skal kobles til økonomisystemer, lagerstyring, mobile betalingsterminaler, scannere, etc.

Kasseapparaterne er være rengøringsvenlige og i et tidsløst design. Uanset hvilket kasseapparat du vælger, står vi for programmering og opsætningen, og vi kører ikke før det virker. Du får ligeledes en grundig indlæring, så du føler dig godt tilpas og fortroligt med systemet. Kasseapparatet kan programmeres, så det passer fuldstændig til dine ønsker og krav. Alle vores kasseapparater fungere sammen med betalingsterminaler, scannere og butiksvægte.

Skal du kun bruge et kasseapparat i en korte periode, så husk vi også har udlejning af kasseapparater.

Vores kasseapparater kan kobles op til økonomiprogrammer, som f.eks. e-conomic, Navision etc. hvilket optimerer din løsning i butikken og frigøre flere timer.

Et kasseapparat er ikke altid kun til at slå beløb ind på, et kasseapparat kan også være lagerstyring, varebestilling, et "personlig" kasseapparat som der kan bruges af flere, et mobilt kasseapparat, samt flere andre funktioner.

Her ser du et udvalg af de kasseapparater som vi kan tilbyde, og som alle opfylder de strengeste krav for kasseapparater og kasseterminaler. Alle vores kasseapparater og kasseterminaler er godkendte af SKAT.

Alle kasseapparaterne virker med scanner.

Alle data kan lægges tilgængelig i Skyen til Back Up eller downloading til dit økonomisystem.

 

Køb eller leasing af kasseapparater - KA Engros kan det hele.